Amulett ékszerek – Ősi hitek – Mai divatok

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

02 rajastan india vagva

Rajastan, India

Az arab eredetű “amulett” szó azt jelenti: viselni valamit, de minden -mágikus erővel felruházott- tárgyat is amulettnek nevezünk.  Egyes feltételezések szerint az amulettek és szerencsehozó talizmánok “varázsereje” valójában bennünk, pontosabban hitünkben rejlik.


A vágyak pozitív energiákban öltenek testet, melyek -ha folyamatosan tápláljuk őket hitünk erejével- előbb-utóbb visszaköszönnek ránk. Ezért adott amulett az egyik embernek használ, a másiknak nem. Fontos, hogy merjünk álmodni, és higgyünk abban, hogy egy nap megteremtjük azokat a homályos álomképeket, amelyeket titkon oly sokszor levetítünk magunknak. Ha elég erős az önmagunkba vagy egy felsőbb erőbe vetett hitünk, csak idő kérdése, hogy kivárjuk az “aratás” idejét. Amennyiben úgy érezzük, hogy támogatásra van szükségünk, nincs más dolgunk, mint elkészíteni saját szerencsehozó talizmánunkat.

Az amulett csak egy személyhez tartozhat, mások által való viselése, de még érintése is csökkenti az erejét, illetve a hatékonyságát.
A vásárlást követően ajánlatos az ékszert vagy medált egy darabig a ruha alatt viselni, hogy a testtel érintkezve átvegye testünk belső energiáinak rezgéseit.

Az amulettek komoly hatalmat adnak a kezünkbe. Ezért fontos, hogy felelősséggel és etikusan alkalmazzuk ezeket. Ha jóra használjuk őket, megóvnak bennünket, és teljesebbé, kielégítőbbé, eredményesebbé teszik életünket. Találjuk meg és használjuk a leginkább hozzánk illő mágikus tárgyakat!